Aleksandër Stavre Drenova

Albanian poet

Aleksandër Stavre Drenova (11 April 18721947), best known under his pen name Asdreni, was one of the most well-known Albanian poets.

Aleksandër Stavre Drenova

QuotesEdit

  • Njeriu me vedi bishë mbet e s'ndrohet, në dëm të tjetrit rron dhe gëzohet.

External linksEdit

 
Wikipedia
Wikipedia has an article about:
 
Wikisource
Wikisource has original works by or about:
 
Commons